Spletno stran www.apartmaji-hrvaska24.com upravlja turistična agencija Potuj Nekam.

Izberite način plačila, ki vam najbolje ustreza


Običajni način s pologom akontacije

Za rezervacijo opravljeno vsaj 10 dni pred odhodom, je potrebno plačilo akontacije v višini 30% od skupnega zneska rezervacije. Preostali del plačila je potrebno poravnati 10 dni pred odhodom.


Plačilo na obroke (brez obresti)

Ob rezervaciji plačate akontacijo v višini 30%, naslednji mesec plačate 100 € in naslednjega 50 € ..., do 10 dni pred odhodom, ko je potrebno poravnati razliko do celotnega zneska rezervacije.


Plačilo z brezobrestnim kreditom (0% obresti, 0 € stroški odobritve)

Ob rezervaciji plačate akontacijo v višini 30% od vrednosti aranžmaja, za preostali del pa najamete verjetno najugodnejši brezobrestni počitniški kredit. Postopek najema in odobritve je hiter in enostaven. Več informacij najdete na tukaj.


Plačilo v celoti

V kolikor želite, lahko svoje izbrane počitnice plačate naenkrat v celoti.


Plačilo s plačilnimi karticami

Sprejemamo plačilne kartice BA, Maestro, MasterCard, Visa, Karanta in American Express. Ob plačilu s kartico zaračunavamo administrativne stroške v višini 1,5% od vrednosti zneska.

Omogočamo tudi nakup na do 12 enakih obrokov* brez obresti in sicer s plačilnimi karticami katere izdajateljica je NLB d.d. in nakup na 3 ali 6 obrokov s kartico American Express.

*Nakup na obroke je mogoč v višini razpoložljivega limita na kartici, pri čemer posamezni obroki zapadajo v plačilo mesečno. Ob plačilu s kartico bo banka za celotni znesek nakupa zmanjšala razpoložljivi limit porabe na kartici. Po izvedenem mesečnem plačilu porabe bo banka za višino poravnanega obroka sprostila razpoložljivi limit porabe na kartici. Če bi želeli obstoječ limit porabe na vaši kartici povišati, lahko oddate vlogo za povečanje limita prek NLB Klika ali v NLB poslovalnici.


Administrativni stroški v primeru obročnega plačila s karticami (se prištejejo k administrativnim stroškom pri plačilu s kartico)

NLB plačilne kartice: 2 € na obrok

American Express (3 obroki): 1,4% od zneska plačanega na obroke

American Express (6 obrokov): 2,0% od zneska plačanega na obroke

Podatke, potrebne za plačilo boste prejeli na svoj e-naslov ob zaključku rezervacije.
Plačila na poslovni račun Potuj nekam d.o.o. lahko izvršite na vaši najbližji enoti banke ali pošte ali preko vaše e-banke.